Nova Crítica

Accedeix al blog digital del FIC-CAT i llegeix les crítiques de les pel·lícules, els resums de les jornades, les entrevistes i cròniques, escrites pels components de Nova Crítica.

El Festival inclou el programa NOVA CRÍTICA. Aquesta activitat té com a objectius:

1. Oferir una experiència professional i de qualitat als seus participants.

2. Fer xarxa dins del sector de la crítica.

3. Donar a conèixer el paper i la importància del comentari sobre l’obra cinematogràfica.

4. Incentivar i fomentar l’escriptura en llengua catalana.

 

El Festival selecciona quatre persones universitàries, futures crítiques cinematogràfiques, que tindran l’oportunitat de viure en primera persona l’experiència de cobrir un festival de cinema i la seva selecció oficial, amb l’acompanyament i la tutorització d'un professional.

Les quatre persones, constituïdes com a crítics del Festival, assistiran a tots els passis programats de la Selecció Oficial del Festival. Paral·lelament i amb l’ajuda del tutor, aniran repartint-se i publicant crítiques de les obres visionades, fent resums de la jornada, realitzant entrevistes a personalitats, fent cròniques i altres possibles continguts que considerin interessants per al blog del Festival. Finalment, i constituïts com a JURAT, emetran un veredicte per concedir el Premi Nova Crítica a l’obra del Festival que considerin més valuosa artísticament.

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr