Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Arriba el SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, i el FIC-CAT hi serà prese


El SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i el FIC-CAT tenen un conveni d'intercanvi de produccions de cinema fantàstic actual rodat en català des de fa 4 anys. A més a més, el Festival de Sitges permet al FIC-CAT donar-se a conèixer durant la celebració del Festival (enguany del 5 al 15 d'octubre) utilitzant el seu ressò mediàtic i de comunicació.

Així doncs, el proper dimecres 11 d'octubre, a les 18 h i a l'Espai FNAC, Antonio Barrero, director i Sònia Camí, responsable de comunicació del Festival presentaran davant dels periodistes i del públic interessat la ponència "10 ANYS DEL FIC-CAT". Explicaran, amb el suport de vídeos i imatges, els 10 anys del FIC-CAT i la promoció ininterrompuda de les produccions audiovisuals actuals -professionals i amateurs- rodades en llengua catalana.

Seran presentats per Jordi Ojeda, coordinador del SITGES CAMPUS del Festival.

Foto: Àngel Sala i Antonio Barrero, directors dels dos Festivals durant el FIC-CAT 2017

#sitges

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr