Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Concurs: "Les millors localitzacions cinematogràfiques"


Per tal de fer més visible l'eix temàtic de l'onzena edició, el Comitè organitzador convoca un concurs que, sota el títol “les millors localitzacions cinematogràfiques”, vol posar en valor els espais o decorats naturals del país susceptibles de rodar cinema o publicitat.

La participació és gratuïta i oberta a tothom a través de la plataforma Instagram. Qui vulgui participar haurà de trametre entre 3 i 5 fotografies per localització -interior o exterior- amb l’etiqueta #locficcat, amb un títol, les dades de la persona participant i una breu descripció del lloc.

Les fotografies originals han de tenir bona qualitat, ja que es podran sol·licitar per part del Festival per poder ser projectades i per formar part de la base de dades de Catalunya Film Commission. Entre les millors localitzacions se sortejaran entrades de cinema i invitacions per a la gala de cloenda del FIC-CAT 2018.

Consultar les Bases de participació:

Descarrega aquí les bases en pdf

Bases del concurs "Les millors localitzacions cinematogràfiques"

 1. Amb motiu de l’onzena edició del FIC-CAT especial LOCALITZACIONS, el Comitè organitzador convoca un concurs sota el títol “les millors localitzacions cinematogràfiques”, mitjançant la plataforma Instagram, per tal de posar en valor els espais o decorats naturals susceptibles de fer-hi rodatges.

 2. La participació és gratuïta i voluntària, i va adreçada a persones majors de 18 anys, de qualsevol àmbit geogràfic.

 3. Els participants hauran de fer entre 3 i 5 fotografies digitals d’un indret –interior o exterior– que pensin que reuneix les condicions per a esdevenir una localització cinematogràfica.

 4. El conjunt de fotografies de la localització haurà de tenir un títol. En funció de la localització, s’haurà de fer una breu referència a l’època, l’estil, la propietat, la viabilitat de l’accés, les característiques particulars i tot allò que pugui diferenciar l’espai d’altres localitzacions similars.

 5. Caldrà una visió àmplia, on es pugui apreciar l’espai, fent les preses des de diferents angles.

 6. En cas de fotografies d’habitacions, es recomana fer-les des de la cantonada, de dia i amb els llums oberts; millor sense flash. S'aconsella no incloure fotografies de detalls (decoració, flors, portes...) i procurar que els espais estiguin buits, sense persones.

 7. Les fotografies seleccionades seran projectades durant la celebració del Festival (del 4 al 10 de juny de 2018).

 8. Les fotografies seleccionades i que tinguin viabilitat passaran a formar part de la base de dades de l’ens Catalunya Film Commission –servei públic de la Generalitat de Catalunya, que promou i facilita els rodatges arreu de Catalunya–.

 9. Les fotografies hauran de tenir les següents característiques: ample d’imatge a partir de 1024 píxels, compressió JPG a partir de 7 (70%) i pes màxim per imatge de 2 Gbytes. Els arxius originals caldrà guardar-los, per si es sol·liciten posteriorment.

 10. El FIC-CAT es reserva el dret a utilitzar els noms i les imatges dels participants amb la finalitat de fer difusió on cregui oportú i sense necessitat de notificar-ho explícitament.

 11. L’autor o autora es fa responsable de que les imatges no infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. En cas contrari, el FIC-CAT eliminaria les imatges automàticament.

 12. La plataforma Instagram no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associada a ella.

 13. L’autor o autora haurà de penjar les fotografies a Instagram mitjançant l’etiqueta #locficcat i enviar un correu electrònic a info@fic-cat.cat amb les següents dades: títol de la localització, lloc on s’ha fotografiat i dades personals: nom i cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte. El FIC-CAT no cedirà aquestes dades a tercers i les utilitzarà només amb la finalitat de la participació al concurs.

 14. El concurs finalitzarà el dia 30 d’abril de 2018.

 15. Les millors localitzacions seran premiades amb entrades de cinema per a sales comercials d’arreu del país.

 16. La participació al concurs implica l’acceptació d’aquestes Bases. Per a qualsevol dubte es pot escriure un correu a info@fic-cat.cat.


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey YouTube Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Flickr