Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT explica els 10 anys de trajectòria al Festival de Sitges


El dimecres 11 d'octubre, a l'espai FNAC del SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Antonio Barrero, director, i Sònia Camí, responsable de comunicació del FIC-CAT, varen explicar els 10 anys de trajectòria ininterrompuda del Festival i la tasca feta durant aquesta dècada de promoció i difusió del cinema rodat en català.

Amb suport d'imatges i material multimèdia, els ponents varen explicar als assistents l'ideari, els objectius i els trets més importants i diferenciadors del FIC-CAT respecte als altres 113 festivals i mostres audiovisuals existents al país. També donarem comptes de l'evolució ascendent del festival, de les activitats paral·leles vinculades a la indústria cinematogràfica i de les accions educatives que es realitzen durant tot l'any.

La xerrada, plantejada en forma de preguntes i respostes, també va satisfer la curiositat dels presents pel que fa als jurats, als eixos temàtics, als premis honorífics, a les pel·lícules premiades i a les catifes vermelles de les diferents edicions.

Finalment, un equip d'alumnes de l'ESCAC varen voler aprofundir més sobre el tema i van enregistrar una entrevista filmada amb el director del Festival al Jardí de l'Hotel Melià Sitges, seu central del Festival.

#sitges

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr