Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Acords de col·laboració per al 2018


De cara a l'edició del 2018, el FIC-CAT està tancant importants acords de col·laboració amb entitats i organismes vinculats al sector cinematogràfic.

Per una banda amb Catalunya Film Commission, organisme públic i gratuït del Departament de Cultura encarregat de facilitar i gestionar localitzacions i permetre els rodatges a tot Catalunya. En aquest sentit, i durant els dies del Festival, podrem disposar d'una exposició monogràfica, d'una tertúlia on s'evidenciaran les possibilitats que ofereix Catalunya com a plató cinematogràfic i, finalment, d'una jornada professional adreçada a la indústria cinematogràfica.

Per una altra banda, PRO-DOCS -associació professional de productores especialitzades en documental- ens facilitarà els documentals en català de les més de quaranta empreses productores catalanes associades, així com la gestió d'una jornada professional que vincularà documentals i territori i que s'adreçarà, específicament, a joves i estudiants de les escoles de cinema.

Fotografia: Txell Roig, Tarragona Film Office

Fotografia: Txell Roig, Tarragona Film Office


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr