Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

CASALS, la pel·lícula estrenada al FIC-CAT 2017 s'emet a TV3


El divendres 3 de novembre, a les 22h, TV3 emetrà la producció de Minoria Absoluta CASALS, LA FORÇA D'UN SILENCI de Manuel Huerga, estrenada a la passada edició del FIC-CAT amb un èxit de crítica i públic aclaparadors.

La pel·lícula està situada a mitjans dels anys quaranta, època en la qual Pau Casals era considerat el millor músic del moment. Exiliat a Prada de Conflent, intenta ajudar les famílies republicanes amb necessitats, protegint-se sovint de la Gestapo, que controla la zona. El mestre està decidit a no tornar a tocar en públic mentre el general Franco continuï al poder i les potències occidentals no es decideixin a forçar-ne la caiguda. Casals, mentrestant, malviu fent classes de violoncel.

Emotiva, amb un guió excel·lent i una interpretació brillant de tot l’equip i molt especialment de Joan Pera en el paper de Pau Casals... són algunes de les crítiques que ha rebut el telefilm des del moment de l'estrena a Roda de Berà el passat 6 de juny. La pel·lícula mostra el Casals humanista més enllà del violoncel·lista, centrant-se en un dels moments més durs de la seva vida: l’exili i el sacrifici autoimposat de deixar de tocar en públic.

Visualitza la notícia a TV3

Visualitza la notícia a rtvelVendrell

#ficcat17 #ccma

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr