Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

En marxa l'espot de l'onzena edició


Ja ha entrat en fase de pre-producció l'espot promocional de l'11a edició del FIC-CAT. Cris Gambín i Toni Pinel, responsables de la productora The Kill Screen Films, seran els encarregats de realitzar un relat de 30" que ha d'estar lligat a les localitzacions, l'eix temàtic d'aquesta edició.

Els realitzadors ja tenen fetes les localitzacions del clip, i en breu començaran el rodatge del que ha de ser l'anunci oficial del Festival. L'objectiu de l'espot és arribar al màxim de públic possible -concursants i espectadors- a través de la publicació al web i a les xarxes socials i, especialment, a les projeccions que es veuran a les sales comercials OCINE per gentilesa del publicista Jaume Pahissa.

#ficcat18

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr