Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

L’Escola de Cinema de Reus premiarà amb 500 euros les millors localitzacions del FIC-CAT 2018

28/11/2017

 

L’eix temàtic de l’11a edició està dedicat a les localitzacions, els espais naturals –interiors o exteriors, naturals o recreats– on es roden les diferents seqüències d'un guió cinematogràfic.

 

Per aquest motiu, l’edició comptarà amb un guardó especial a les millors localitzacions –transversal a totes les modalitats a concurs– que serà premiat amb un trofeu i 500€ en metàl·lic. La dotació econòmica d’aquest premi l'assumirà l’ECIR, l’Escola de Cinema de Reus.

 

L'ECIR és el primer i únic centre del Camp de Tarragona que ofereix als alumnes una rigorosa formació audiovisual mitjançant els seus cursos de creació i direcció cinematogràfica, producció o escriptura de guió de ficció per a cinema i televisió, entre d'altres.

 

Des de la 10a edició, el FIC-CAT i l’ECIR han iniciat un acord de col·laboració que ha de permetre posar en evidència la feina, el talent i els valors de la indústria cinematogràfica dels territoris del Sud de Catalunya.

 

 

Daniel Villanueva, director de l'ECIR, i Oriol Maymó, productor de "La propera pell" al FIC-CAT 2017.


 

 

 

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload