Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

L’Escola de Cinema de Reus premiarà amb 500 euros les millors localitzacions del FIC-CAT 2018


L’eix temàtic de l’11a edició està dedicat a les localitzacions, els espais naturals –interiors o exteriors, naturals o recreats– on es roden les diferents seqüències d'un guió cinematogràfic.

Per aquest motiu, l’edició comptarà amb un guardó especial a les millors localitzacions –transversal a totes les modalitats a concurs– que serà premiat amb un trofeu i 500€ en metàl·lic. La dotació econòmica d’aquest premi l'assumirà l’ECIR, l’Escola de Cinema de Reus.

L'ECIR és el primer i únic centre del Camp de Tarragona que ofereix als alumnes una rigorosa formació audiovisual mitjançant els seus cursos de creació i direcció cinematogràfica, producció o escriptura de guió de ficció per a cinema i televisió, entre d'altres.

Des de la 10a edició, el FIC-CAT i l’ECIR han iniciat un acord de col·laboració que ha de permetre posar en evidència la feina, el talent i els valors de la indústria cinematogràfica dels territoris del Sud de Catalunya.

Daniel Villanueva, director de l'ECIR, i Oriol Maymó, productor de "La propera pell" al FIC-CAT 2017.

#ficcat18

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr