Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

7 de les 58 produccions candidates als Premis Gaudí han passat pel FIC-CAT 2017

05/12/2017

L’Acadèmia del Cinema Català ha fet públic els títols de les 58 pel·lícules que opten enguany als X Premis Gaudí (21 llargmetratges de ficció, 9 documentals, 2 pel·lículesd’animació, 6 pel·lícules per a televisió, 10 curtmetratges i 10 pel·lícules europees). D'aquestes 58 produccions, només 21 tenen el català com a llengua original.

 

El 28 de desembre es donaran a conèixer els nominats de les 22 categories, i el veredicte final dels guanyadors i guanyadores es desvetllarà durant la Gala dels X Premis Gaudí del diumenge 28 de gener de 2018.

 

D'aquestes 58 produccions candidates, 7 van formar part de la SELECCIÓ OFICIAL de la passada edició del Festival: Estiu 1993, Incerta glòria, Mil coses que faria per tu i Pàtria, la llegenda d'Otger Cataló i els 9 barons de la fama (aspirants al premi a la millor pel·lícula de ficció), Sasha (millor pel·lícula documental), Cucli (millor curtmetratge) i Casals, la força d'un silenci (millor pel·lícula per a televisió).

 

Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia durant la Festa dels candidats i candidates. Antiga Fàbrica Damm. 28 de novembre de 2017

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload