Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT retrà homenatge a la MICE del País Valencià


Durant la celebració de l'11a edició del Festival es farà un reconeixement públic a la MICE, la Mostra Internacional de Cinema Educatiu del País Valencia, un festival que promou la participació i l'expressió mediàtica de l'alumnat i del professorat valencià i internacional i que està organitzat per l'Associació Jordi el Mussol. El projecte està coordinat, des dels inicis, pel docent Josep Arbiol.

Entre ambdós festivals existeixen lligams de col·laboració des de les primeres edicions, especialment a nivell educatiu, ja que el FIC-CAT, com és sabut, també contempla la modalitat de Centres educatius.

La MICE, amb tan sols sis anys d'existència, ha esdevingut un referent del cinema educatiu a nivell de l'estat espanyol, amb una notable presència de produccions internacionals i valencianes i amb la implicació de milers d’alumnes i mestres que aposten per la imatge com al llenguatge expressió i de comunicació del segle XXI. El Festival contempla diverses categories competitives amb curtmetratges realitzats per nois i joves i altres seccions de l'àmbit professional fora de concurs. Aquests són alguns dels motius pels quals el comitè organitzador ha decidit retre homenatge al col·lectiu de companys i companyes que treballen per la MICE.

#ficcat18