Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Ja tenim l'espot de l'onzena edició


Ja tenim a punt l'anunci oficial de l'11a edició del FIC-CAT. Els realitzadors Cris Gambín i Toni Pinel, responsables de la productora The Kill Screen Films, són els autors de l'espot publicitari.

Amb una estètica absolutament cinematogràfica i allunyat dels estàndards publicitaris, l'espot és un curt de cinema negre amb un toc d'humor i surrealisme: un gàngster ha quedat amb algú a la peixateria Lolita (això sembla indicar la seva anotació a la mà esquerra), però tot apunta a que s'ha equivocat de localització. Els realitzadors han volgut jugar amb els colors del FIC-CAT, el negre i el vermell, i alhora han utilitzat una estètica que recorda l'estil de Frank Miller, però també hi són presents influències com les de Quentin Tarantino, Robert Rodríguez o els germans Coen.

Gràcies a la col·laboració de la cadena OCINE i del publicista Jaume Pahissa, l'espot ja es pot veure projectat a les principals sales OCINE de tot Catalunya. L'objectiu de l'espot és arribar al màxim de públic possible i atreure concursants i espectadors per al Festival, per la qual cosa s'estarà projectant durant uns quants mesos en més de 35 sales de cinema -i ampliable a més sales en funció de la disponibilitat de les pantalles-.

#ficcat18