Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Oberta la inscripció per al programa Nova Crítica


L'11a edició del Festival contempla, de nou, el programa Nova Crítica, activitat adreçada a joves crítics cinematogràfics que vulguin viure en primera persona l'experiència de cobrir un festival de cinema i la seva selecció oficial, amb l'acompanyament i la tutorització del professional Víctor Esquirol, periodista que treballa com a crític de cinema a El Mundo, Dirigido por, Cinemanía, Gara, Imágenes i que també col·labora al programa La linterna de COPE Catalunya / Andorra i a RNE4. Durant els dies del Festival, els seleccionats escriuran, editaran i faran entrevistes per al blog digital del FIC-CAT i també tindran l'oportunitat de lliurar el Premi Nova Crítica a la producció del Festival que considerin més valuosa artísticament. Com ​es ​pot participar? ​Les persones interessades hauran de trametre​ un correu a Miquel E. Ortega miquele.ortega@gmail.com adjunta​nt​ 1) El C​V amb les dades​ personals i de contacte​

–nom, telèfon mòbil, DNI, any i lloc de naixement–​, estudis realitzats i en procés, idiomes i experiència professional ​2) ​Una crítica en català d​'​una pel·lícula de qualsevol gènere i any​ de 500 paraules com a màxim.​ Els aspirants hauran de disposar de vehicle propi​ i ordinador portàtil, i ​tenir disponibilitat completa durant els set dies del ​certamen​. Les despeses de l'allotjament ​aniran a càrrec del Festival. Més informació a Nova Crítica.

#ficcat18 #NovaCrítica