Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags
No hay tags aún.

Oberta la inscripció per al programa Nova Crítica


L'11a edició del Festival contempla, de nou, el programa Nova Crítica, activitat adreçada a joves crítics cinematogràfics que vulguin viure en primera persona l'experiència de cobrir un festival de cinema i la seva selecció oficial, amb l'acompanyament i la tutorització del professional Víctor Esquirol, periodista que treballa com a crític de cinema a El Mundo, Dirigido por, Cinemanía, Gara, Imágenes i que també col·labora al programa La linterna de COPE Catalunya / Andorra i a RNE4. Durant els dies del Festival, els seleccionats escriuran, editaran i faran entrevistes per al blog digital del FIC-CAT i també tindran l'oportunitat de lliurar el Premi Nova Crítica a la producció del Festival que considerin més valuosa artísticament. Com ​es ​pot participar? ​Les persones interessades hauran de trametre​ un correu a Miquel E. Ortega miquele.ortega@gmail.com adjunta​nt​ 1) El C​V amb les dades​ personals i de contacte​

–nom, telèfon mòbil, DNI, any i lloc de naixement–​, estudis realitzats i en procés, idiomes i experiència professional ​2) ​Una crítica en català d​'​una pel·lícula de qualsevol gènere i any​ de 500 paraules com a màxim.​ Els aspirants hauran de disposar de vehicle propi​ i ordinador portàtil, i ​tenir disponibilitat completa durant els set dies del ​certamen​. Les despeses de l'allotjament ​aniran a càrrec del Festival. Més informació a Nova Crítica.

#ficcat18 #NovaCrítica

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr