Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Ja tenim el cartell del FIC-CAT 2018!


L’onzena edició del Festival està dedicada a les localitzacions, i aquest és l’eix en el qual es basa l’espot, que vam estrenar fa uns dies. Avui us presentem el cartell del FIC-CAT 2018, realitzat pel nostre company Raül Riera.

La imatge gràfica segueix la mateixa línia que l’espot: el predomini dels colors corporatius -el negre i el vermell-, els actors protagonistes en primer pla -amb un posat característic i molt representatiu- i, de fons, imatges de dues localitzacions ben diferents -interior i exterior-.

Mentre que l’espot es projecta en nombroses sales dels cinemes OCINE, per gentilesa de Jaume Pahissa, el cartell promocionarà en format físic l’onzena edició del Festival en diversos punts del territori.

#ficcat18