Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

TV3 i Catalunya Ràdio, mitjans oficials del FIC-CAT


Un cop avaluades les accions conjuntes realitzades en la passada edició, hem procedit a renovar l'acord de col·laboració amb la CCMA, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, per la qual cosa TV3, C33, CatRàdio i iCat seran els mitjans oficials de l'11a edició del Festival.

La CCMA és un ens públic que té com a missió oferir als ciutadans de Catalunya un servei audiovisual de qualitat, compromès amb els principis ètics i democràtics i amb la promoció de la cultura i de la llengua catalana. En aquest sentit, la CCMA sempre ha tingut la voluntat de col·laborar i projectar-se en aquelles institucions que, com la nostra, treballen per al foment de la cultura, l’educació, la creació, la innovació i el foment del teixit industrial audiovisual.

Les condicions particulars del conveni signat fixen que la CCMA publicitarà i donarà visibilitat al Festival abans i durant el desenvolupament del certamen, tant a nivell de falques o càpsules publicitàries, com tenint presència als programes de la graella vinculats al cinema, a la cultura i/o a l'entreteniment, així com als informatius de les diferents cadenes. Per una altra banda, TV3 garanteix l'estrena en exclusiva al Festival d'una producció on el mitjà hi tingui participació. Més endavant donarem a conèixer el títol d'aquesta important producció de ficció, que ja coneixem.

#ficcat18 #ccma

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr