Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

EL FIC-CAT a la MICE del País Valencià


Aquests dies s'està celebrant al País Valencià la 6a edició de la MICE, la Mostra Internacional de Cinema Educatiu, amb una notable participació d'alumnes i públic en general a les projeccions, tallers, presentacions i activitats paral·leles que estan programades.

El divendres 16 de febrer els organitzadors van retre un homenatge al realitzador mallorquí Agustí Villaronga, que va estar presentat pel director del FIC-CAT, Antonio Barrero. A més a més de repassar la filmografia del director, Barrero va posar en evidència els vincles que té amb el nostre Festival (va ser membre del Jurat de la Competició Oficial al 2015, va rebre el premi al millor documental per El testament de la Rosa al 2016 i va rebre una menció especial del Jurat per a Incerta Glòria al 2017).

Antonio Barrero, i en representació de Catalunya, també ha format part del Jurat de la Secció de Ficció, integrada per 18 produccions professionals de temàtica educativa provinents d'arreu del món. El Jurat el completaven Andrea Cingolani i Leo Antolini, d'Argentina.

Antonio Barrero i Agustí Villaronga. Homenatge a Agustí Villaronga.

Leo Antolini, Antonio Barrero i Andrea Cingolani. Jurat de la Secció de Ficció.

Antonio Barrero, Judith Colell, Pilar Franquet i Josep Arbiol. Taula rodona "Dones, cinema i educació".