Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

Conveni de col·laboració amb l'Escola de Cinema de Mataró

02/03/2018

 

L'Escola de Cinema de Mataró (ECM) i el FIC-CAT han signat un acord de col·laboració per fomentar i impulsar la cultura audiovisual i cinematogràfica entre l'alumnat del centre amb activitats i tasques col·laboratives abans i durant la celebració del Festival. 

 

Per a aquesta edició, l'alumnat de l'ECM presentarà produccions a concurs d'acord amb les Bases i s'inscriurà en el Jove 48 Hores; també elaborarà muntatges tècnics específics per al Festival. Per una altra banda, grups d'alumnes concrets faran una estada presencial a Roda de Berà durant el certamen fent tasques de comunicació, de presentació i de conducció de col·loquis. 

 

L'ECM és un escola de cinema creada a la capital del Maresme l'any 2015 i que té com a filosofia educar la mirada estètica i cinematogràfica, apostar per una formació professional i humanística que prengui com a centre l'estudi del cinema i la interpretació sense perdre de vista les connexions que manté amb altres arts, oferir garanties professionals als alumnes i impulsar la indústria cinematogràfica catalana. L'alumnat pot accedir a formacions professionals en cinematografia (Grau en direcció de cinema), formacions en interpretació, extraescolars per a menors de 18 anys i intensius de caps de setmana.

 

 

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload