Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Conveni de col·laboració amb l'Escola de Cinema de Mataró


L'Escola de Cinema de Mataró (ECM) i el FIC-CAT han signat un acord de col·laboració per fomentar i impulsar la cultura audiovisual i cinematogràfica entre l'alumnat del centre amb activitats i tasques col·laboratives abans i durant la celebració del Festival.

Per a aquesta edició, l'alumnat de l'ECM presentarà produccions a concurs d'acord amb les Bases i s'inscriurà en el Jove 48 Hores; també elaborarà muntatges tècnics específics per al Festival. Per una altra banda, grups d'alumnes concrets faran una estada presencial a Roda de Berà durant el certamen fent tasques de comunicació, de presentació i de conducció de col·loquis.

L'ECM és un escola de cinema creada a la capital del Maresme l'any 2015 i que té com a filosofia educar la mirada estètica i cinematogràfica, apostar per una formació professional i humanística que prengui com a centre l'estudi del cinema i la interpretació sense perdre de vista les connexions que manté amb altres arts, oferir garanties professionals als alumnes i impulsar la indústria cinematogràfica catalana. L'alumnat pot accedir a formacions professionals en cinematografia (Grau en direcció de cinema), formacions en interpretació, extraescolars per a menors de 18 anys i intensius de caps de setmana.

#ficcat18 #Centreseducatius

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr