Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT al Centre de Dia Marinada


El passat divendres 2 de març, els responsables del Festival van visitar el Centre de Dia Marinada del municipi rodenc per compartir una estona i gaudir plegats a redós del cinema.

De la mà del director, Antonio Barrero, es van projectar dos documentals: MÍRIAM (2015), del realitzador tarragoní Lluís Cuartero i ACABE DE TINDRE UN SOMNI (2014) del director valencià Javi Navarro. El primer parla sobre l'esforç de superació d'una adolescent que, tot i les seves limitacions físiques, assoleix els reptes que es proposa. El segon aborda les diferents necessitats de subsistència d'una nena d'un país empobrit del Sud i una altra d'un país del Nord.

Un cop acabades les projeccions es va obrir un col·loqui on les persones grans del Centre van comentar les històries, els reptes en la vida activa i les enriquidores vivències personals d'unes i altres, tot amarat de records i emotivitat.

Com cada edició, i durant la celebració del Festival, el FIC-CAT programarà una sessió específica de tarda adreçada a aquestes persones del Centre de Dia i, també, de les residències locals STS Assistèncial Mirador de Berà i Barà Bahia Residència.


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr