Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

Conveni de col·laboració amb l'Institut Pere Martell de Tarragona

20/03/2018

Una edició més, i ja en seran quatre, l'Institut Per Martell de Tarragona i el FIC-CAT han renovat l'acord de col·laboració que mantenen per tal de fomentar la realització de projectes audiovisuals entre l'alumnat de CFGS d'Imatge i So de l'esmentat centre.

El conveni es concreta en la realització  -per part de 4 alumnes-  del crèdit anomenat Formació en Centres de Treball (FCT), amb un pla de treball i unes activitats formatives orientades a la realització d'un muntatge audiovisual que contempla la planificació, el rodatge, el muntatge i la postproducció de totes les activitats que es desenvolupen durant la setmana del Festival. El resultat final és el muntatge audiovisual que cada any es pot veure a l'inici de la gala de cloenda del darrer dia, i que és un suport ideal, fresc i àgil que situa tothom i informa del que ha estat aquella edició.

L'experiència de viure en directe tots els actes del Festival, enregistrar-los i fer-ne el muntatge (a diari) és una experiència molt enriquidora per a l'alumnat que hi participa. Per facilitar la feina, els i les alumnes pernocten a Roda de Berà i tenen el suport, des del primer moment, d'una persona del Festival que els tutoritza i els guia en el procés de creació.

 

 Resum del FIC-CAT 2017 realitzat per l'alumnat de l'INS Pere Martell.

 
 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload