Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Petons de cine per al FIC-CAT


I si l’eix temàtic d'aquesta edició són les LOCALITZACIONS, el FIC-CAT no podia deixar de muntar un plató interior on tothom que ho vulgui pugui fer-se una fotografia d’estudi gratuïta. L’única condició és que a la foto hi aparegui un petó.

L’encarregat de muntar el set i de dur a terme la proposta serà el fotògraf i periodista Enric Lucena, gran coneixedor del Festival i que ja fa tres anys que es dedica a viatjar amb el seu estudi de fotos professional per diferents indrets de Catalunya a la recerca de petons. Ja és un clàssic a Mataró amb Petons per Les Santes on va néixer aquesta iniciativa el 2016; ha visitat llocs com Tarragona (Petons per Santa Tecla), Mallorca (Besades per Sant Mateu), Montblanc (Petons per Sant Jordi) o Barcelona (Petons pel MEAM). També ha publicat llibres, ha realitzat exposicions i ha treballat llargues temporades a TV3, Catalunya Ràdio i a Estrella Damm.

I aquest any arriba al FIC-CAT amb la voluntat d’immortalitzar amb la seva càmera els PETONS DE CINE PEL FIC-CAT. L’estudi fotogràfic estarà muntat al vestíbul del Casino Municipal els dies 8 i 9 de juny durant tot el dia. Al llarg de les 2 jornades, i de forma ininterrompuda, fotografiarà de franc a tot aquell que ho vulgui (per parelles, trios, etc.) amb una única condició: a la foto ha d’aparèixer, d’una forma o d’una altra, un petó.

Fotos: Enric Lucena i Oriol de Ramon

Enric Lucena. Foto: Pep Escoda

#ficcat18

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr