Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Inscripcions tancades


Tancat ja el període d'inscripcions de la present edició, constatem que s'han rebut més de 300 produccions a concurs. Podem afirmar que mantenim el nivell de participació de les passades edicions, tot i que és evident que la indústria cinematogràfica del país no està passant pel seu millor moment. Tot i així, el Comité organitzador del FIC-CAT ha fet un seguiment rigorós i exhaustiu de tot el que s'està rodant, produint i estrenant a casa nostra. Els contactes, les comunicacions i les demandes a productores i particulars han estat continues des del passat mes d'octubre.

Tots els materials rebuts són d'una qualitat excel·lent, per la qual cosa el procés de selecció serà enormement competitiu i complicat. D'acord amb les BASES generals del concurs, es prioritzarà la qualitat i la creació de tendències com a objectiu prioritari i que la producció sigui inèdita i/o que no hagi estat estrenada comercialment.

S'han rebut produccions d'Itàlia, d'Argentina, de Puerto Rico, del País Valencià, de les Illes Balears, d'Euskadi, de Madrid... i, sobretot, de Catalunya. La ciutat de Barcelona i les seves rodalies són els entorns geogràfics més representats; tot i que també han arribat un nombre important d'obres de les demarcacions de Lleida i Girona. I de les Terres de l'Ebre i de les comarques tarragonines s'han rebut 42 produccions, concretament de Tarragona, Reus, Valls, El Vendrell, Tortosa, Amposta, Ulldecona, L'Ampolla, Sarral, Les Borges Blanques, Llorenç del Penedès, Altafulla, Masllorenç, Bonastre, Coma-ruga i Roda de Berà. De Roda de Berà tenim a concurs una producció educativa, un curtmetratge i un documental.

La producció més llarga és una ficció de més de dues hores de durada, i la més curta una proposta educativa d'un minut i mig.

Fins el 17 de maig encara continua obert el període d'inscripcions per a la modalitat JOVE 48 HORES, adreçat a joves menors de 35 anys. El concurs tindrà lloc entre el 18 i el 20 de maig. Es poden consultar les BASES i realitzar la inscripció des de www.fic-cat.cat/jove-48-hores

#ficcat18