Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Composició dels jurats


Un dels elements clau del Festival​, des dels inicis, és la composició dels Jurats que s'han d'encarregar de visionar totes les produccions seleccionades i consensuar el palmarès en cada edició. Cada any ha estat un Jurat format per personalitats de luxe, i aquest cop no podia ser menys.

El Jurat de la SELECCIÓ OFICIAL, presidit per la veterana actriu Montserrat Carulla, està integrat, a més, pel músic Joan Reig, pel localitzador Jaume Jordana, pel productor Paco Poch, pel director Carlos Marqués-Marcet i per les actrius Itziar Castro i Betsy Túrnez. Ells i elles hauran de determinar els premis al millor llargmetratge, al millor curtmetratge, al millor documental, al millor videoclip i a la millor producció d'un centre educatiu. A més a més decidiran quina és la millor producció de les comarques tarragonines i quina és la que mereix el premi a les millors localitzacions exteriors. També tenen l'opció, si és el cas, de fer una menció especial a aquella obra que destaqui per algun aspecte tècnic o artístic.

El Jurat del Concurs JOVE 48 HORES està composat pel director Marc Fàbregas, per l'actriu Diana Gómez, per l'actor Biel Montoro i per la localitzadora Txell Roig. I tots quatre tenen la funció de decidir quin és el millor curtmetratge d'aquesta modalitat específica adreçada a joves menors de 35 anys.

Per a més informació sobre currículums i filmografia d'uns i altres es pot consultar www.fic-cat.cat/jurat.

#ficcat18 #jurat