Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

57 produccions a la Selecció Oficial


Un total de 57 produccions integren la Selecció Oficial de la present edició del Festival (6 llargmetratges, 19 curtmetratges, 7 documentals, 10 videoclips i 15 produccions de centres educatius).

El Festival s'inaugurarà amb l'estrena absoluta de CANCÓ PER A TU d'Oriol Ferrer, llargmetratge de ficció fora de competició. Pel que fa a les ficcions, destaquen les estrenes a Catalunya de FORMENTERA LADY de Pau Durà, JEAN-FRANÇOIS I EL SENTIT DE LA VIDA de Sergi Portabella i LES DISTÀNCIES d’Elena Trapé.

Pel que fa als documentals, el Festival estrenarà MÉS ENLLÀ DE L’OBJECTIU: LACROIX I DALÍ d’Antonio Pérez Molero i Céline Formentin, FRÀGILS de Lluís Jené, Amanda Sans i Oriol Gispert i CINEMA AMB Ç de Cris Gambín i Toni Pinel. A destacar, també, SHOOTBALL de Fèlix Colomer, PETITET de Carles Bosch i JARABE CONTRA EL CÀNCER d'Albert Solé.

L'espai PANTALLA SITGES estarà integrat pel documental UNA CAPSA TANCADA, d’Anna Agulló, i pels curtmetratges CUNETAS, de Pau Teixidor i CELEBRACIÓ, de Pau Cruanyes i Gerard Vidal.

Les 57 produccions optaran al premi del Jurat de la seves modalitats i al premi a les millors localitzacions exteriors, així com al premi del públic i al premi atorgat pels joves crítics del festival. Al premi a la millor producció de les comarques tarragonines aspiren 8 produccions.

Totes les obres seleccionades es podran visionar repartides en les 22 sessions de projecció programades a tal efecte durant la setmana del Festival, a més a més de la sessió destinada als curtmetratges del concurs Jove 48 hores -que es donaran a conèixer a partir del 21 de maig-. El temps total de les projeccions serà de 28 hores.

El llistat complert de la Selecció Oficial es pot consultar a www.fic-cat.cat/seleccio-oficial.

#ficcat18

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr