Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Programa Nova Crítica


Tancat ja el procés de sol·licituds per al Programa Nova Crítica de la present edició, s'ha procedit a la selecció de les quatre persones que realitzaran l'activitat. Són aquestes:

  • Gina BARICHELLO, de La Canonja -Tarragona

  • Ferran CALVET, de Vilanova i la Geltrú

  • Joan Miquel GUAL, de Barcelona

  • Albert PICOLA, de Barcelona

Els quatre joves, coordinats pel crític expert Miquel E. Ortega i tutoritzats pel crític professional de cinema Víctor Esquirol, hauran d'assistir a tots els passis programats de la SELECCIÓ OFICIAL. Paral·lelament i amb l'ajuda del tutor, aniran repartint-se i publicant crítiques de les obres visionades, fent resums de la jornada, realitzant entrevistes als equips tècnics i artístics, fent cròniques i altres possibles continguts que considerin interessants per al blog digital del Festival, etc. Finalment, i constituïts com a JURAT, emetran un veredicte per concedir el Premi Nova Crítica a l'obra del Festival que considerin més valuosa artísticament.

D'aquesta manera, el públic assistent i els espectadors i espectadores tindran informació de primera mà de tot el que "és cou" al Festival, i podran contrastar la seva opinió amb la que aparegui a diari a l'esmentat blog. Per altra banda, amb aquesta i altres activitats, el Festival està possibilitant presències joves i aprenentatges diversos amb una clara voluntat pedagògica que va més enllà de les projeccions de la sala.

Fotografia: Víctor Esquirol, tutor responsable del programa Nova Crítica

#NovaCrítica #ficcat18