Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Oriol Grau i Miranda Gas, conductors de la gala de cloenda

​L'acte més multitudinari, el més participatiu de tots, és sense cap dubte la gala de cloenda. És el moment en que és desvetlla el palmarès, els títols de les produccions guanyadores i els noms dels seus autors i autores. Els membres dels Jurats i altres convidats, un a un, van donant lectura a l'acta de deliberació i es van proclamant els premis de les diferents modalitats i les possibles mencions que s'hagin volgut destacar.


Aquesta edició s'ha encarregat la responsabilitat de presentar i conduir l'acte a l'actor Oriol Grau i a l'actriu Miranda Gas, tots dos amb una llarga i dilatada carrera professional en l'àmbit de la interpretació.


Oriol Grau és guionista, músic, actor i director de teatre i televisió. Començà al món audiovisual conjuntament amb Andreu Buenafuente i Fermí Fernández a una ràdio local amb el programa El Terrat que més endavant es convertiria en el nom d'una de les productores més importants de Catalunya. Oriol Grau fou membre de l'equip creatiu de El Terrat durant 16 anys. També va formar part de nombrosos èxits de TV3, entre d'altres, Sense Títol o com a codirector de Plats Bruts. Compagina la seva feina d'actor i director amb la de professor a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Durant molts anys ha estat vinculat a la Sala Trono d'aquesta ciutat, i continua sent l'ànima del ball parlat Dames i Vells de la ciutat durant la Festa Major de Santa Tecla.


Miranda Gas és cantant i actriu de cinema, teatre i televisió, coneguda per pel·lícules com Viure és fàcil amb els ulls tancats, Verónica, Laia i Ternura i la tercera persona. Va debutar al teatre de la mà de Mario Gas al musical Little night music i des de llavors se l'ha vist en una dotzena de muntatges (Maridos y mujeres, Els cors purs,...). Durant un temps va formar part del grup de música folclòrica Xazzar; en l'edició del FIC-CAT 2009, va guanyar el premi al millor videoclip per la cançó Imaginari de l'esmentat grup. I a la televisió, entre altres papers va interpretar la Bibiana a la sèrie de TV3 La Riera.
#ficcat18

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr