Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

13 produccions seleccionades al JOVE 48 HORES


Un total de 13 curtmetratges han estat ideats, rodats i produïts aquest cap de setmana per 13 equips de joves menors de 35 anys d'arreu dels Països Catalans per al concurs JOVE 48 HORES del FIC-CAT. Totes les produccions mostren històries en què els escenaris on es desenvolupen condicionen clarament el desenllaç de les històries. Aquesta és la premissa que el Comitè organitzador va fer conèixer als participants el divendres 18 de maig a les 3 de la tarda, i que havien d'incorporar a les seves produccions per tal de tenir-les enllestides el diumenge 20 de maig abans de les 3 de la tarda.

Els 13 equips, cadascú des dels seus domicilis i localitats (Altafulla, El Vendrell, Valls, Tarragona, Castelldefels, Barcelona, Palma de Mallorca...), han creat comèdies i drames versemblants, innovadors i surrealistes que es podran visionar en la projecció de la SELECCIÓ OFICIAL del dissabte 9 de juny a 2/4 d'11 del matí a la sala del Casino Municipal de Roda de Berà.

Un cop validades les 13 produccions, el Comitè organitzador les ha traslladades als membres del Jurat -integrat per Marc Fàbregas, Diana Gómez, Biel Montoro i Txell Roig- per tal que les valorin i decideixin quina és la que mereix endur-se el premi de la categoria consistent en un trofeu i 500 euros en metàl·lic. Els quatre membres del Jurat donaran a conèixer el seu veredicte durant la gala de cloenda del diumenge 10 de juny a les 7 de la tarda.

LES COSES SÓN ALLÍ, de Lia Guasch. Curtmetratge guanyador de la passada edició.

#ficcat18 #jove48hores