Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Presentació del Festival a l'Antiga Fàbrica Damm


El proper dimecres 30 de maig, el Comitè organitzador del Festival es desplaça a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona per fer la presentació oficial de l'11a edició als mitjans de comunicació i als responsables de les produccions seleccionades.

És un acte restringit al que s'ha convidat als equips de les produccions de la SELECCIÓ OFICIAL per tal d'establir un primer contacte, distès, previ al Festival. Es projectarà un recull d'imatges de tot el que es veurà al Festival i s'explicaran les novetats més importants.

A la taula es comptarà amb la presència d'Antonio Barrero, director del Festival; Vicent Sanchis, director de Televisió de Catalunya; Pau Calpe, productor de CANÇÓ PER A TU -pel·lícula inaugural- ; Betsy Túrnez, membre del Jurat de la Selecció Oficial, i Víctor Esquirol, responsable del programa Nova Crítica.

L'acte s'iniciarà a les 19 hores i, en acabar, s'oferirà un refrigeri als assistents a càrrec d'Estrella Damm i del Forn Queralt de Roda de Berà.