Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

Fotografies presentades al concurs "Les millors localitzacions"

18/06/2018

Per tal de fer més visible l'eix temàtic de l'onzena edició del FIC-CAT, el Comitè organitzador va convocar un concurs que, sota el títol “les millors localitzacions cinematogràfiques”, va voler posar en valor els espais o decorats naturals del país susceptibles de rodar cinema o publicitat. 

 

Les fotografies de les localitzacions -interiors o exteriors- que es van presentar al concurs es van projectar diumenge 10 de juliol al Casal Municipal "Les Monges", en finalitzar el vermut-tertúlia "CATALUNYA, PLATÓ DE CINEMA" i passen a formar part de la base de dades de Catalunya Film Commission.

 

Les fotografies presentades són les següents:

 

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload