Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Fotografies presentades al concurs "Les millors localitzacions"


Per tal de fer més visible l'eix temàtic de l'onzena edició del FIC-CAT, el Comitè organitzador va convocar un concurs que, sota el títol “les millors localitzacions cinematogràfiques”, va voler posar en valor els espais o decorats naturals del país susceptibles de rodar cinema o publicitat.

Les fotografies de les localitzacions -interiors o exteriors- que es van presentar al concurs es van projectar diumenge 10 de juliol al Casal Municipal "Les Monges", en finalitzar el vermut-tertúlia "CATALUNYA, PLATÓ DE CINEMA" i passen a formar part de la base de dades de Catalunya Film Commission.

Les fotografies presentades són les següents:

#ficcat18

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr