Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Èxit de públic a l'11a edició del FIC-CAT


L'onzena edició del Festival ha estat la millor de les edicions celebrades fins ara, tan pel que fa a la qualitat de les propostes cinematogràfiques com pel nombre d'espectadors que han passat per les sales del Casino i del Casal Municipal de Roda de Berà.

Els espectadors/-es del Festival han estat –bàsicament– els i les participants, les persones vinculades a la indústria cinematogràfica, els equips tècnics, artístics i de producció de les pel·lícules seleccionades, els/ les estudiants de les Escoles de Cinema i de les Universitats, els aficionats/-des que busquen propostes no comercials, els/ les alumnes dels centres educatius d'arreu dels Països Catalans, cinèfils, periodistes, crítics... i públic en general.

El ventall d’edat de les persones que han assistit ha estat molt ampli; la majoria dels i de les assistents han estat persones joves d’ambdós sexes –d’entre 20 i 50 anys– amb inquietuds cinematogràfiques diverses.

Pel recompte de les paperetes de votació del premi del públic de les 22 sessions de projecció, es calcula que han passat pel Festival més de 6.700 espectadors. A les gales de la inauguració oficial i de la cloenda van assistir 800 persones; a les projeccions de la selecció oficial dels centres educatius van assistir 1.100 escolars i professors i professores. Unes 300 persones van gaudir de les jornades professionals celebrades al Casal de "Les Monges" i més de 100 persones s'han fotografiat fent-se petons. Entre alumnes en pràctiques, crítics, universitaris, periodistes, ràdios, televisions, voluntaris... s'han acreditat al voltant de 100 persones. Fet i fet, més de 9.000 persones han gaudit d'aquesta 11a edició del FIC-CAT.

#ficcat18