Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT participa en els actes de commemoració del Tricentenari de l'Ermita de Berà


La Platja Punta d’en Guineu serà l’escenari on es projectaran diversos curtmetratges guanyadors en diverses edicions del FIC-CAT. La projecció s’emmarca dins els actes programats durant aquest 2018 per commemorar el Tricentenari de l’Ermita de Berà.

Aquest divendres 10, a les 10 de la nit, tothom que ho desitgi podrà gaudir d’una bona sessió de cinema en català, amb les projeccions de “Graffiti” de Lluís Quilez, un curtmetratge protagonitzat per Oriol Pla que narra el dia a dia d’un jove que sobreviu en soledat, cercant entre runes i evitant les zones contaminades. Graffiti, que va ser preseleccionat pels Oscar i es va rodar a Txernòbil, va guanyar el premi al Millor Curtmetratge al FIC-CAT 2017.

“El vestit” de David González, premi al Millor Curtmetratge al FIC-CAT 2018. Narra la història d’una parella amb un nadó. El pare encara dorm, però en una altra habitació. La mare ho ha de fer tot sola… A mig matí, s’adona que encara no ha pensat quin vestit es posarà, i avui no és un dia qualsevol. El pare es desperta, sembla que es troba bé.

“Una mirada de Pau” de l’Escola Àngel Guimerà del Vendrell dirigit per Toni Villazán. Premi a la Millor producció d’un Centre Educatiu 2018. Una mirada de Pau comença amb una colla de nens del Vendrell juguen a la Plaça Nova; un d’ells corre darrera d’una pilota que va a parar a l’estàtua de Pau Casals. Al nen li sembla que l’estàtua li ha parlat. A partir d’aquest fet, els infants li pregunten com eren els jocs quan ell era petit, com era El Vendrell, com vivia la seva gent...

I, finalment, també es podrà veure “Cucli” de Xavier Marrades, menció especial del Jurat 2017. Cucli narra la història d’en Ramon, el qual des de la mort de la seva dona viu amb els seus pares. Viatja molt per feina i un dia apareix una companyia molt especial que ho canviarà tot: Cucli, un colom blanc. Gràcies a Cucli, en Ramon inicia el camí cap a una profunda transformació personal.

Tràiler de "Graffiti"

Tràiler "El vestit"

Tràiler de “Cucli”

"Una mirada de Pau"


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr