Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

‘Petitet’, guardonat al FIC-CAT, es projectarà a la Pedrera de l’Elies de Roda de Berà


El proper dissabte 18, a les 10 de la nit, l’emblemàtica Pedrera de l’Elies de Roda de Berà acollirà la projecció del documental ‘Petitet’, de Carles Bosch. La projecció s’emmarca dins del programa “Estiu a la Pedrera”, promogut per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà.

‘Petitet’ va ser guardonada al FIC-CAT 2018 amb el Premi Millor Documental, atorgat pel Jurat, i el Premi del Públic.

La presentació, a càrrec d’Antonio Barrero, director del FIC-CAT, comptarà amb la presència del protagonista, Joan Ximénez ‘Petitet’, el qual no va dubtar en cap moment tornar a venir a Roda de Berà per explicar com va viure tot el procés del documental en primera persona.

L’obra explica la història de Joan Ximénez Valentí -conegut com “Petitet”- ex-músic gitano barceloní fill d’un dels ‘palmeros’ del mític Peret, va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba a l’escenari d’un gran teatre de la ciutat i, ara, per complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos –genials però poc disciplinats- i aconseguir que s’entenguin amb una orquestra simfònica. ‘Petitet’ està produïda per Lastor Media i TV3.


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr