Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

El FIC-CAT serà present al Festival de Sitges

28/09/2018

Gràcies al conveni de col·laboració entre el Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i el FIC-CAT, ambdós festivals intercanvien, des de fa cinc anys, produccions catalanes de cinema fantàstic. A més a més, el Festival de Sitges permet al FIC-CAT donar-se a conèixer durant la celebració del Festival, que aquest any tindrà lloc del 4 al 14 d’octubre.

Així doncs, el proper dijous 11 d’octubre, a 2/4 de 5 de la tarda, l'equip humà del FIC-CAT serà present a l’Auditori Melià Sitges per fer palesa aquesta col·laboració. Els presentadors Dafnis Balduz i Melina Matthews explicaran la vinculació dels dos festivals i l’ideari del festival de Roda de Berà pel que fa a l’impuls del cinema rodat en català. Tot seguit es projectarà un espot del FIC-CAT que han creat, expressament, els realitzadors Cris Gambín i Toni Pinel, membres del Comitè organitzador.

Posteriorment tindrà lloc la Cerimònia Méliès de Cinema Europeu, on es presentarà i es projectarà la coproducció catalana-belga-mexicana “El año de la plaga”, de Carlos Martín Ferrera.

 

 

Àngel Sala i Antonio Barrero, directors dels dos Festivals durant el FIC-CAT 2018.

 

 

 

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload