Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT serà present al Festival de Sitges


Gràcies al conveni de col·laboració entre el Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i el FIC-CAT, ambdós festivals intercanvien, des de fa cinc anys, produccions catalanes de cinema fantàstic. A més a més, el Festival de Sitges permet al FIC-CAT donar-se a conèixer durant la celebració del Festival, que aquest any tindrà lloc del 4 al 14 d’octubre. Així doncs, el proper dijous 11 d’octubre, a 2/4 de 5 de la tarda, l'equip humà del FIC-CAT serà present a l’Auditori Melià Sitges per fer palesa aquesta col·laboració. Els presentadors Dafnis Balduz i Melina Matthews explicaran la vinculació dels dos festivals i l’ideari del festival de Roda de Berà pel que fa a l’impuls del cinema rodat en català. Tot seguit es projectarà un espot del FIC-CAT que han creat, expressament, els realitzadors Cris Gambín i Toni Pinel, membres del Comitè organitzador. Posteriorment tindrà lloc la Cerimònia Méliès de Cinema Europeu, on es presentarà i es projectarà la coproducció catalana-belga-mexicana “El año de la plaga”, de Carlos Martín Ferrera.


Àngel Sala i Antonio Barrero, directors dels dos Festivals durant el FIC-CAT 2018.

#sitges

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr