Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

S'obre el període d'inscripcions del FIC-CAT 2019

02/10/2018

El FIC-CAT obre el període d’inscripcions de la 12a edició, que se celebrarà a Roda de Berà del 8 al 15 de juny de 2019 i estarà dedicada a la direcció de fotografia, disciplina cinematogràfica responsable de l’estètica i la qualitat visual de la imatge de les produccions audiovisuals.

Des del 3 d’octubre de 2018 i fins el 31 de març de 2019 romandrà obert el procés d’inscripcions, que es podrà fer de forma gratuïta a través de la pàgina web del Festival www.fic-cat.cat, on es poden consultar les bases de participació.

Les categories contemplades són les mateixes que en edicions anteriors: llargmetratges, curtmetratges, documentals, videoclips i centres educatius. Aquest any, però, amb la novetat que els documentals de durada inferior a 30 minuts s’hauran d’inscriure en la modalitat curtmetratges. Les obres, de gènere i temàtica lliures, han d’estar rodades en llengua catalana i amb posterioritat a l’1 de gener de 2017.

Les produccions que resultin seleccionades optaran als diferents premis establerts i un Jurat de professionals de la indústria cinematogràfica serà l’encarregat de determinar els guanyadors de cada categoria. En total es repartiran 10.000 euros en premis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload