Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT trepitja la catifa vermella de SITGES


El passat 11 d'octubre, el SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya va fer evident la bona sintonia que existeix entre els dos festivals. El Comitè organitzador del FIC-CAT va ser rebut en qualitat de convidat de luxe a la catifa vermella pel seu director Àngel Sala i, ja a l'Auditori, els presentadors Dafnis Balduz i Melina Matthews van explicar l’ideari del festival de Roda de Berà pel que fa a l’impuls del cinema rodat en llengua catalana. Tot seguit es va projectar un espot dels realitzadors Cris Gambín i Toni Pinel creat a partir de seqüències de produccions FIC-CAT vinculades al fantàstic, que va ser llargament ovacionat pel públic assistent. L'equip, des de la platea, i a requeriments dels presentadors, va saludar tothom. En el mateix acte, el realitzador Álex de la Iglesia va rebre el premi Méliès d’Or 2018 per la seva aportació al gènere fantàstic. I finalment es va projectar la coproducció catalana-belga-mexicana "El año de la plaga" del realitzador Carlos Martín Ferrera, protagonitzada per Ivan Massagué i Sílvia Abril.

#sitges