Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Un nou impuls per al Festival


El FIC-CAT ha rebut un nou impuls per continuar endavant amb la seva tasca i per consolidar el seu creixement continuat. El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Política Lingüística, li ha atorgat un reconeixement en tant que és l'única entitat de Catalunya que impulsa i promou l'ús de la llengua catalana en l'àmbit de la producció cinematogràfica.

L'Associació FIC-CAT forma part del Cens de entitats de foment de la llengua catalana, que agrupa 214 entitats i organitzacions privades sense finalitat de lucre que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana. S'entén per foment de la llengua catalana la realització d'activitats que promouen actituds positives envers el català o tendeixen a incrementar-ne el coneixement o l'ús entre la població en general o en col·lectius concrets.

El Jurat dels premis Pompeu Fabra (instituïts l'any 2008 per la Direcció General de Política Lingüística) ha decidit concedir aquesta menció especial a totes les entitats i fer-la pública en un acte que ha tingut lloc a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya el passat dimarts 23 d'octubre i que ha estat presidit per la consellera de Cultura, Laura Borràs, acompanyada de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.

Un cop rebuda la distinció, Antonio Barrero, director del FIC-CAT, ha convidat la Consellera i la Directora General a conèixer Roda de Berà i participar de la 12a edició del Festival durant el proper mes de juny de 2019.