Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

ZOMBIOSI, de Cris Gambín i Toni Pinel, premiat al Festival Julius de Vic


El cap de setmana passat s'ha celebrat a Vic el Festival Julius, un certamen competitiu de curtmetratges que es caracteritza perquè totes les obres presentades han d'estar basades obligatòriament en un tema concret. El tema d'enguany era el film La nit dels morts vivents (1968), de George A. Romero.

Els realitzadors rodencs Toni Pinel i Cris Gambin, responsables de la productora The Kill Screen i membres del Comitè organitzador del FIC-CAT, hi han presentat la producció ZOMBIOSI (2018). El Jurat del Festival, amb molt bon criteri, els ha atorgat el premi Orson Welles a la millor qualitat tècnica.

Zombiosi és una història de sang, amor i superació situada enmig d’un holocaust zombi, just en un moment crític per a la civilització on hi ha més zombis que humans vius i on aquests últims fan qualsevol cosa per sobreviure al caos i, en molts casos, a ells mateixos. Una noia disposada a tot per protegir allò que li pertany haurà de decidir si ha arribat el moment d'abandonar o de buscar la llibertat definitiva.

Interpretat magistralment per Lara Vacas i Sergi Delgado a partir d'una idea de Mia Puig, el curt destaca, també, per una excel·lent fotografia i una banda sonora molt suggerent. Ha estat rodat íntegrament a Roda de Berà.


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr