Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT celebra El Dia Més Curt


Al voltant del dia 21 de desembre, el dia més curt de l’any, es celebra i es reivindica mundialment el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats d'arreu.

A Catalunya, des de l'any 2013, una sèrie d’entitats es van unir per coordinar projeccions a tot el territori de parla catalana. Des del 2015 El Dia Més Curt ofereix també una programació oficial amb diversos programes seleccionant les millors pel·lícules de totes les èpoques, amb tots els gèneres i per a tots els públics, disponibles per a la projecció per tot el territori.

El FIC-CAT, però, organitza la seva pròpia programació i ho fa a partir dels curtmetratges de la Selecció Oficial de la darrera edició. Així, el proper divendres 21 de desembre, a 2/4 de 5 de la tarda, i en el marc del Centre de Dia Marinada de Roda de Berà es projectaran dues produccions que han estat escollides pensant en les persones grans usuàries del Centre, i que són espectadors i espectadores fidels de totes les edicions del Festival.

Els curtmetratges programats són:

XISCA, de Sergi Lara, una comèdia de ficció que descriu el viatge que empren el Ramon per la comarca del Pallars per trobar el propietari de l'ovella Xisca. (Benecé Produccions / 2017 / 21' / digital).

L'ESCARABAT AL FINAL DEL CARRER, de Joan Vives, una comèdia alegre i festiva ubicada a un poble de València i que explica els darrers set dies de vida de l'Amadeo, una bona persona. (ESCAC Films / 2017 / 18' / digital).


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr