Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

7a Mostra Internacional de Cinema Educatiu


Entre el 7 i el 23 de febrer tindrà lloc al País Valencià la 7a edició de la MICE, la Mostra Internacional de Cinema Educatiu, un projecte de cinema que promou la comunicació audiovisual i l'expressió creativa de l'alumnat i del professorat valencià i internacional a tots els nivells.

La Mostra s'articula com un festival educatiu itinerant i transversal que recorrerà 30 municipis del territori valencià –des de Castelló fins a Alacant–. Es podran veure 381 curtmetratges arribats d'arreu del món, 212 dels quals són valencians. Projeccions, homenatges, tallers lúdics, exposicions, ponències, taules rodones, xerrades pedagògiques i activitats per a joves i adults ompliran 16 dies ininterromputs de cinema i educació a parts iguals.

La vinculació del FIC-CAT amb la MICE ve des dels inicis, en tant que ambdós festivals potencien els valors del voluntarisme i, també, la idea de la necessitat d’una educació mediàtica real que ajudi els nostres joves no només a consumir de manera crítica els productes audiovisuals sinó també a convertir-los en creadors de produccions.

Antonio Barrero i Pilar Franquet, en nom del FIC-CAT i en representació de Catalunya, formaran part del Jurat de les Seccions Internacionals de ficció i animació, respectivament.

#mice

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr