Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags
No hay tags aún.

Obertes les inscripcions per al programa Nova Crítica


La 12a edició del Festival contempla, de nou, el programa Nova Crítica, activitat adreçada a joves crítics cinematogràfics que vulguin viure en primera persona l'experiència de cobrir un festival de cinema i la seva selecció oficial, amb l'acompanyament i la tutorització del professional Víctor Esquirol, periodista que treballa com a crític de cinema a El Mundo, Dirigido por, Cinemanía, Gara, Imágenes i que també col·labora al programa La linterna de COPE Catalunya / Andorra i a RNE4.

Durant els dies del Festival, els seleccionats escriuran, editaran i faran entrevistes per al blog digital del FIC-CAT i també tindran l'oportunitat de lliurar el Premi Nova Crítica a la producció del Festival que considerin més valuosa artísticament.

Com es pot participar? Les persones interessades hauran de trametre un correu a Ferran Calvet ferrancalvet@gmail.com adjuntant 1) El CV amb les dades personals i de contacte, estudis realitzats i en procés, idiomes i experiència professional 2) Una crítica en llengua catalana d'una pel·lícula de qualsevol gènere i any de 500 paraules com a màxim.

Els aspirants hauran de disposar d'ordinador portàtil, disponibilitat completa durant els vuit dies del certamen i una bona comprensió i expressió escrita en llengua catalana. Les despeses de l'allotjament aniran a càrrec del Festival. Més informació a Nova Crítica.

Víctor Esquirol, tutor responsable del programa Nova Crítica

#NovaCrítica #ficcat19

Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr