Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Obertes les inscripcions per al programa Nova Crítica


La 12a edició del Festival contempla, de nou, el programa Nova Crítica, activitat adreçada a joves crítics cinematogràfics que vulguin viure en primera persona l'experiència de cobrir un festival de cinema i la seva selecció oficial, amb l'acompanyament i la tutorització del professional Víctor Esquirol, periodista que treballa com a crític de cinema a El Mundo, Dirigido por, Cinemanía, Gara, Imágenes i que també col·labora al programa La linterna de COPE Catalunya / Andorra i a RNE4.

Durant els dies del Festival, els seleccionats escriuran, editaran i faran entrevistes per al blog digital del FIC-CAT i també tindran l'oportunitat de lliurar el Premi Nova Crítica a la producció del Festival que considerin més valuosa artísticament.

Com es pot participar? Les persones interessades hauran de trametre un correu a Ferran Calvet ferrancalvet@gmail.com adjuntant 1) El CV amb les dades personals i de contacte, estudis realitzats i en procés, idiomes i experiència professional 2) Una crítica en llengua catalana d'una pel·lícula de qualsevol gènere i any de 500 paraules com a màxim.

Els aspirants hauran de disposar d'ordinador portàtil, disponibilitat completa durant els vuit dies del certamen i una bona comprensió i expressió escrita en llengua catalana. Les despeses de l'allotjament aniran a càrrec del Festival. Més informació a Nova Crítica.

Víctor Esquirol, tutor responsable del programa Nova Crítica

#NovaCrítica #ficcat19