Notícies

Últimes notícies
Please reload

Buscar per tags

L’Escola de Cinema de Reus col·labora de nou amb el FIC-CAT

07/02/2019

El FIC-CAT i l’Escola de Cinema de Reus han renovat l'acord de col·laboració que mantenen des de fa 3 edicions amb la voluntat de continuar visibilitzant la feina, el talent jove i els valors de la indústria cinematogràfica dels territoris del Sud de Catalunya.

 

L'ECIR és el primer i únic centre del Camp de Tarragona -amb 5 anys d'existència ja- que ofereix al seu alumnat una sòlida formació audiovisual mitjançant els seus cursos de creació i direcció cinematogràfica, escriptura de guió de ficció per a cinema i televisió... entre d'altres. 

 

La 12a edició del FIC-CAT estarà dedicada a la direcció de fotografia, disciplina cinematogràfica responsable de l'estètica i la qualitat visual de la imatge de les produccions audiovisuals, per la qual cosa s'organitzaran activitats paral·leles que donaran a conèixer tots els aspectes que s'hi relacionen. També hi haurà un guardó especial a la millor direcció de fotografia de totes les produccions de la Selecció Oficial i que serà premiada amb un trofeu i 500€ en metàl·lic. La dotació econòmica i el lliurament d’aquest premi l'assumirà l’ECIR, així com altres aspectes de suport tècnic que requereix el Festival.

 

Llarga vida a la producció cinematogràfica del territori!

 

 

 

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload