Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT presenta el cartell oficial de la dotzena edició


La dotzena edició del Festival està dedicada a la direcció de fotografia, disciplina cinematogràfica responsable de l’estètica i la qualitat visual de la imatge, i aquesta és la línia argumental que seguirà l’espot que ben aviat s’estrenarà. Avui, però, el FIC-CAT presenta el cartell d’aquesta edició, realitzat per Raül Riera, membre del Comitè.


La imatge gràfica segueix la mateixa línia que l’espot, i crea una atmosfera on predomina la llum, el color i l'estètica; l'actor i l'actriu protagonistes centren l'acció amb un potent efecte de contrallum que els connecta. Ambientat en un paisatge fantàstic a la recerca de la inspiració per trobar la millor fotografia, el cartell ens transporta pel temps i per l'espai.


Mentre que l’espot es projectarà en nombroses sales dels cinemes OCINE, per gentilesa de Jaume Pahissa, el cartell promocionarà en format físic i per les xarxes la dotzena edició del Festival, que se celebrarà del 8 al 15 de juny a Roda de Berà.


#ficcat19