Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Acord de col·laboració entre el FIC-CAT i els Premis VOC d’Òmnium Cultural


Segons estableix l’acord, el VOC►Òmnium Cultural dotarà econòmicament el Premi del Jurat de la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, valorat actualment en 500 euros

EL FIC-CAT ha arribat a un acord de col·laboració amb el VOC ►Premis i Mostra d'Audiovisual en Català d'Òmnium Cultural per realitzar accions conjuntes que incentivin la producció en català i la seva visibilitat.

Segons estableix l’acord, el VOC►Òmnium Cultural dotarà econòmicament el Premi del Jurat de la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, valorat actualment en 500 euros.

D’altra banda, el FIC-CAT facilitarà a VOC►Òmnium Cultural els curtmetratges seleccionats de la modalitat Centres Educatius de cada edició, i Òmnium incorporarà com a recursos educatius aquells que tinguin interès per a la comunitat pedagògica. També està previst que VOC►Òmnium Cultural pugui programar arreu del territori les peces guanyadores d’edicions anteriors del FIC-CAT.

Òmnium Cultural facilitarà al FIC-CAT el llistat de totes les produccions presentades a cada edició dels Premis VOC►. A més, farà difusió entre els seus socis i sòcies de la programació del FIC-CAT, convidant-los a participar com a espectadors i espectadores, amb l’incentiu del sorteig d’una estada de cap de setmana per a 2 persones durant la celebració del Festival.

L’acord neix de la voluntat de les dues parts, en tant que totes dues entitats treballen per la promoció i difusió de l’audiovisual realitzat en llengua catalana.

#ficcat19 #Centreseducatius