Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Els Ajuntaments de Creixell i Torredembarra s'incorporen al patrocini del FIC-CAT


Una de les novetats importants del FIC-CAT 2019 és la incorporació al projecte del Festival d'altres municipis de la comarca del Baix Gaià, concretament el de Torredembarra i el de Creixell, que han valorat amb interès l'aportació cultural que fa el certamen a nivell territorial.

A banda d'incentivar la participació dels veïns i veïnes d'aquests municipis com a espectadors de les projeccions -i especialment la dels joves i estudiants dels seus centres educatius-, el FIC-CAT hi farà presentacions específiques prèvies i posteriors a la celebració del Festival.

La primera presentació es farà a la Biblioteca Pública Mestra Maria Antònia de Torredembarra el dimecres 27 de març, a les 18 hores, on es projectaran diferents curtmetratges guanyadors de la modalitat Jove 48 Hores.

La presentació a Creixell es farà al Casal Municipal el dissabte 6 d'abril, a les 19 hores, i s’hi projectaran diversos curtmetratges guanyadors d'edicions anteriors.

Aquestes són només les dues primeres accions de la col·laboració entre el festival rodenc i els dos municipis del Baix Gaià, una col·laboració que s’anirà ampliant amb més actes i projeccions al llarg de l'any.


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr