Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

L'Obra Social "la Caixa" col·labora amb el FIC-CAT


Un any més, el FIC-CAT i l'Obra Social "la Caixa" han renovat el conveni de col·laboració que mantenen des dels inicis.

Un dels objectius importants del FIC-CAT és el d’arribar a col·lectius marginals i/o desfavorits socialment i permetre la seva participació i visibilitat durant els dies del Festival i al llarg de l’any. En aquest sentit es programen sessions de projecció específiques amb continguts i temàtiques que puguin interessar a cada col·lectiu, i se'ls convida a assistir presencialment i interaccionar amb els equips tècnics i artístics de les produccions presentades. Aquests col·lectius són diversos, i afecten a persones de la tercera edat, persones amb capacitats diferents i persones que segueixen teràpies de desintoxicació.

L'Obra Social "la Caixa", conscient d'aquesta tasca del Festival, fa una aportació econòmica destinada a cobrir les despeses del pressupost vinculades a aquests objectius, entenent que el Festival parteix d'una concepció integradora i igualitària, i que dona el mateix tracte a tots els espectadors i espectadores que participen de les activitats i les projeccions.


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr