Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

Obertes les inscripcions del JOVE 48 HORES


Ja són obertes les inscripcions de la modalitat ‘JOVE 48 HORES’ del FIC-CAT, la categoria més fresca, espontània i innovadora del Festival. L’objectiu és incentivar la creació audiovisual entre la població més jove i possibilitar unes creacions espontànies i originals que es visualitzaran durant els dies del Festival, i que –alhora- tindran l’opció d’optar a un trofeu i al premi en metàl·lic de 500 €.

S’adreça a realitzadors i realitzadores menors de 35 anys, siguin aficionats, amateurs o professionals, que acceptin el repte de realitzar una producció audiovisual durant el cap de setmana del 10 al 12 de maig.

Les inscripcions es poden fer, de forma gratuïta, al web www.fic-cat.cat –on també es poden consultar les bases- fins el dijous 9 de maig. A partir del divendres 10 de maig es desvetllarà la premissa o premisses que hauran de contenir els curtmetratges, i els i les concursants ja podran iniciar el procés creatiu sense cap més restricció que la durada -3 minuts- la llengua –català- i el lliurament on-line –el diumenge 12 de maig.

Max Garriga i Maria Gracia, guanyadors de l'edició passada amb la producció 'Evasió'


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr