Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

El FIC-CAT i la seva vessant més pedagògica


El FIC-CAT, des dels seus inicis, ha fet una clara aposta per la pedagogia sobre l’apassionant món audiovisual. I així ho vol transmetre als futurs realitzadors i realitzadores. L’alfabetització audiovisual passa per ensenyar els infants i joves a interpretar el llenguatge de les pantalles. Si a més a més els alumnes aprenen a crear els seus propis muntatges audiovisuals, abordaran els visionats d’altres creacions (films, sèries, publicitat, informatius...) de manera diferent, i es podran enfrontar a qualsevol missatge amb més coneixements i amb un esperit molt més crític.

Ahir dimecres Antonio Barrero, director del FIC-CAT, i Pilar Franquet, responsable de l’àrea de Programació, van realitzar a l’Escola Salvador Espriu de Roda de Berà un taller interactiu de cinema, adreçat a l’alumnat i el professorat de 5è de Primària, els quals van gaudir tot aprenent.

L’objectiu del taller era donar pautes per aprofundir en el procés de creació del projecte audiovisual que, coordinat per la professora Azahara López, venen treballant des de principi de curs.

Recordem que el Festival contempla a concurs la categoria Centres Educatius, a la qual s’hi han inscrit gairebé una seixantena de centres d’Educació Primària i Secundària. La selecció es donarà a conèixer el proper 21 d’abril.

Fotografies: Àngela Hernández


Patrocinadors principals:

Festival Internacional de Cinema en Català

Carrer Mossèn David Pujol, 2

43883 Roda de Berà

info@fic-cat.cat

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Flickr