Notícies

Últimes notícies
Buscar per tags

L'espot de la dotzena edició ja és aquí


El passat divendres 5 d'abril van començar els passis de l'espot del FIC-CAT 2019 a més de 70 sales de cinema de la cadena OCINE, gràcies a la col·laboració de la cadena i del publicista Jaume Pahissa.

Enguany, el FIC-CAT està dedicat a la direcció de fotografia, i l'espot és un claríssim homenatge a aquesta disciplina cinematogràfica. Una fotografia càlida, aprofitant la llum del capvespre, ens endinsa en una petita història amb la direcció de fotografia com a fil conductor: una jove directora de fotografia va a la recerca del Gran Mestre, en parador desconegut des de fa temps.

Un any més, l'espot s'allunya dels estàndards publicitaris per oferir-nos una estètica cinematogràfica, novament liderada darrere la càmera per Toni Pinel i Cris Gambín, responsables de la productora The Kill Screen Films. Els intèrprets són Lara Vacas, en el paper d'alumna, i Josep Maria Civit, reconegut director de fotografia ('Incerta glòria', 'El testament de la Rosa', 'Born a King'), com a mestre.

L'espot, rodat íntegrament a la muntanya del Cucurull de Roda de Berà, compta també amb una banda sonora original que recorda les pel·lícules dels mestres Shaolin, però també hi ha influències de Quentin Tarantino i J. J. Abrams.

Prèviament a la seva estrena en sales, l'espot d'enguany ha tingut com a novetat el llançament de tres càpsules audiovisuals a les xarxes socials del FIC-CAT, i que han creat gran expectativa entre els seguidors del festival.

L'espot del FIC-CAT 2019 ha estat possible també gràcies a la col·laboració de Karen Cunill en el maquillatge, Raül Riera en fotografia fixa i Sergio González i Lola Mitchem com a assistents de direcció.

L'objectiu de l'espot és arribar al màxim de públic possible i atreure espectadors al Festival, per la qual cosa s'estarà projectant en els propers dos mesos a les sales dels OCINE de Girona, Platja d'Aro, Blanes, Sant Celoni, Granollers, Arenys de Mar, El Vendrell, Tarragona, Vila-seca i Roquetes. També estarà disponible online en els propers dies. ACTUALITZACIÓ 08/04/2019: Ja podeu veure l'espot online!

#espot #ficcat19 #ocine